Sterren (XLM) Stieren hebben het OKEx-nieuws niet gehoord, deze voorspelling kwam bovendrijven toen UniSwap sprong als BTC, XRP viel.

De Bearish Forces in the Market Spare Not Spare Ethereum (ETH) en Ripple (XRP)

Stellar (XLM), de 18e grootste cryptocurrency per marketcap was een van de weinige activa die de rotzooi eerder over de crypto-markt heeft gezegevierd na een aankondiging van een van ’s werelds grootste cryptocurrencybeurzen, OKEx.

UniSwap (UNI), de inheemse token van de gedecentraliseerde beurs, kende ook een onverwachte prijssprong na het OKEx-nieuws.

De grote beurs OKEx kondigde een tijdelijke schorsing van de opnames aan met de vermelding dat zijn privé-sleutelhouders samenwerken met een openbaar veiligheidsbureau in een lopend onderzoek. Het nieuws galmde over de crypto-markten, want binnen 30 minuten daalde de Bitcoin-prijs van $11.514 naar $11.190, met een verlies van 3%. Niet alleen BTC, maar ook OKEx’s native token OKB daalde met 15%. De bearish forces in de markt hebben Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) niet gespaard, want beide daalden tot respectievelijk $365 en $0,24. Een daling werd ook genoteerd in de samengevoegde marktkapitalisatie van $364 miljard op Donderdag aan zijn recent cijfer van $356 miljard.

De stellaire (XLM) stijgende actie kwam na een aankondiging door het consortium van het Centrum op Donderdag dat USD Coin (USDC) spoedig op de Stellaire blokketen recentste Q1 2021 beschikbaar zal zijn.

Dit is een mijlpaalontwikkeling voor Stellar aangezien het de eerste keer is dat een grote Stablecoin op zijn platform zal worden gehost, en dus met Anchor USD, WhiteStandard, en enkele anderen zal worden gerangschikt. USDC is momenteel de op één na grootste Stablecoin op de markt na Tether (USDT), dat momenteel wordt gehost op Ethereum en Algorand.

Het Stellar-project positioneert zich als een waardevergoedingslaag, met meer dan 4,6 miljoen rekeningen en 1 miljard overdrachten op de blokketen sinds de oprichting. Men gelooft dat de liquiditeit van USDC Stellar zou kunnen helpen bij het vervullen van zijn missie van grensoverschrijdende geldtransfer. Stellar (XLM) handelt momenteel bij $0.076.

Deze Voorspelling dook op toen UniSwap als BTC sprong, XRP viel.

In de afgelopen maanden heeft DeFi de hele crypto-markt bestormd. Naast DeFi zijn ook nieuwe trends zoals NFT’s (non-fungible tokens) in opmars. Deze DeFi-explosie heeft de vraag naar decentrale beurzen (DEXes) doen toenemen, waardoor UniSwap Coinbase Pro op een gegeven moment kort heeft ingehaald.

Het feit dat nieuw opkomende DeFi-munten doorgaans niet op tijd op de gecentraliseerde beurzen worden genoteerd, kan de overstap naar DEXes als UniSwap hebben laten weten.

De recente OKEx freeze benadrukt het belang van gedecentraliseerde beurzen zoals UniSwap, zoals te zien is in de onverwachte prijssprong die de noodzaak aangeeft van een paradigmaverschuiving in de manier waarop beurzen omgaan met klantengelden.

Een kwantumhandelaar Qiao Wang gelooft dat dit het begin kan zijn van de opkomst van decentrale beurzen 1k Daily Profit (DEXes) en voorspelt dat Ethereum en decentrale beurzen in 2021 waarschijnlijk nog beter zullen presteren.

De laatste weken had de cryptocurrency markt te lijden onder de KuCoin, BitMEX en OKEx negatieve gebeurtenissen. Wang heeft zijn punt benadrukt door te stellen dat de onzekerheid over de grote beurzen een piek in de gedecentraliseerde wisselactiviteiten zou kunnen aanzwengelen. Dit verklaarde hij:

„Moeilijk om het belang te overdrijven van 1) Ethereum L2’s en schaalbare L1’s die online komen 2) Wat er is gebeurd met Kucoin/Bitmex/Okex in de afgelopen 2 weken Timing kan niet beter zijn voor decentrale toekomst/wisselbeurzen om eindelijk op te stijgen in 2021“.

De trader gaf ook aan dat de trend zal bijdragen aan het voordeel van Ethereum door de toegenomen netwerkactiviteit en de vraag naar schaalvergroting.

Das könnte dich auch interessieren …